Skip to main content
Til toppen

Transportkasse NANUK 920 381x267x157mm Sort

Produktnummer: 920S-000BK-0A0
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Robust transportkasse produsert i Canada. Kan leveres med eller uten skum.

NANUK 920-etuiet har et slankt profil, men stor kapasitet, perfekt for å beskytte bærbare datamaskiner, nettbrett, kameraer med objektiver og tilbehør, droner, elektronikk, håndvåpen med tilbehør, prøve sett, medisinsk utstyr, utendørsutstyr, verktøy og mer. Lett, robust og kompakt, tilpasser NANUK 920 hardcase seg til enhver omgivelse. Denne kan kjøpes tom eller med skum. Vi tilpasser skummet slik ditt utsyr ligger trygt. 

Konstruert for å tåle hard behandling, er NANUK 920 vanntett hardcase ugjennomtrengelig og uødeleggbart med et lett, men robust NK-7 harpiksskall og et overlegent PowerClaw-låsesystem. Det ergonomiske håndtaket med myk grep sikrer enkel transport, mens rustfritt stål hardware og integrert håndtaksbeskyttelse beskytter det under reise eller forsendelse.

Utstyrt med automatisk trykkutløsningsventil og integrert bezelsystem for tilpassede paneler uten boring, forblir dette transportetuiet vanntett. I tillegg kommer det med MIL-Spec sprøytestøpt konstruksjon og livstidsgaranti.

Utvendige mål:

424 mm x 340 mm x 173 mm

Innvendige mål:

381 mm x 267 mm x 157 mm

Vekt (tom): 2,3 Kg

 

Egenskaper
Salgsenhet Stk
Materiale Plast
Grunndata
Opprinnelsesland Canada
Tollgruppe / HS kode 187
Min side