Skip to main content
Til toppen

Sveisemaskiner

Seal Weld Pro lagerfører ulike typer sveisemaskiner innenfor MIG-MAG og TIG sveising. Fra enkle små maskiner til avanserte robotløsninger.
Med tett leverandørsamarbeid og vår profesjonelle ekspeditrise hjelper vi deg med korrekt valg av utstyr, samt service og vedlikehold på eksisterende utstyr.

Ta kontakt med vårt dyktige sveiseteam på firmapost@swp.no eller besøk vår sveisebutikk i Nikkelveien 11.

 

Visning
Parweld Multi process inverter 4 in 1

Pakken inkluderer Maskin med MMA og doble gasslanger XTM 211Di MIG Inverter har 4 forskjellige prosesser tilgjengelig for brukeren, noe som gjør den ideell for sveising av stål, rustfritt og aluminium ved bruk av MIG, AC TIG, DC TIG eller MMA prosessen. Maskinen bruker automatisk polaritetsbytte, så det er ikke nødvendig å endre arbeidsledningsforbindelsene foran på maskinen. Umiddelbar veksling mellom MIG- og TIG-prosessene med ett trykk på pistolavtrekkeren gjør den godt egnet for rørapplikasjoner eller multiprosessverksteder. Det flerspråklige digitale brukergrensesnittet får deg raskt til riktig maskininnstilling med minimal prosesskunnskap, på stedet eller i verkstedet. Leveres komplett med TIG og MIG pistoler/slangepakker.

XTM211DI-P2

inkl. mva.
Min side