Skip to main content
Til toppen

Cubitron II Slipebånd 984F 75x2000mm P36

Produktnummer: 3M9847536
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

3M Cubitron II Slipebånd 984F 75x2000mm P36

Seal Weld Pro AS. 3M Cubitron II Slipebånd 984F 75x2000mm P36

-gir revolusjonerende ytelse med 3M Presisjonsformet slipemineral, som skjærer rett gjennom metall. 984F-båndene inneholder et kjølemiddel, noe som gjør dem ideelle for bruk ved medium til høyt trykk. Pris pr stk.

•Minimerer brukertrettheten, ettersom 3M Presisjonsformet slipemineral krever mindre slipetrykk
•Lave driftstemperaturer reduserer faren for misfarging og varmerelaterte tretthetssprekker
•3M Presisjonsformet slipemineral brytes i selvslipende punkter, kutter eksepsjonelt raskt og øker produktiviteten
•Båndets levetid er betydelig lengre og krever færre båndskift
•Redusert vibrasjon, mindre støy og mindre støv
•YF-vekt bakside utmerker seg i bruksområder med middels/høyt trykk, rustfritt, koboltkrom og nikkellegering, inklusiv jern og fungerer også godt til aluminium i grove kornstørrelser, 36+.

3M™ Cubitron™ II Slipebånd 984F gir revolusjonerende ytelse med 3M Presisjonsformet slipemineral, som skjærer rett gjennom metall. 984F-båndene våre inneholder et kjølemiddel, noe som gjør dem ideelle for bruk ved medium til høyt trykk.

Med hurtig kutting med redusert varmeutvikling – 3M™ Cubitron™ II Slipebånd 984F sikrer jevn finish gjennom hele levetiden til produktet, samtidig som brenning under sliping mot slutten av levetiden elimineres. Slipebåndene våre bruker 3M™ Keramisk slipemineral, som blir elektrostatisk innrettet for å danne skarpe topper som fungerer som kutteverktøy i seg selv, og skjærer seg raskt gjennom metall. Disse toppene er kontinuerlig selvbrynende mens de brekker av, og sikrer lang levetid og konsistens med mindre slipetrykk. Dette er grunnen til at båndproduktene våre kutter bedre og overlever alle tradisjonelle, keramiske slipeprodukter på markedet. De har en tekstilskjøt, som gir høyere styrke ved sliping med medium eller høyt trykk. Slipebåndene leveres i en rekke bredder og størrelser, og passer dermed på nesten alle industrielle båndslipemaskiner. Smale bånd brukes med bærbare båndslipere, til sliping eller matting. Medium bånd brukes på backstands for å fjerne sveiser, slipe og sette tekstur i rustfritt stål, mens bredere bånd brukes med bredbåndpussere for å dimensjonere metallplater og spoler.

Foreslåtte applikasjoner
•Brukes til å dimensjonere metallplater og spoler, eller legge mønsterspor på rustfritt stål

Egenskaper
Merke 3M
Bredde 75 mm
Salgsenhet Stk
Grunndata
Opprinnelsesland USA
Tollgruppe / HS kode 68.05.1000
Volum
size.weight 0.0 g
size.length 0.0 cm
size.width 0.0 cm
size.height 0.0 cm
Min side