Sveiserekvisita

Sveiserekvisita og PPE

Seal Weld Pro AS har hele bredden av sveiserekvisita på et omfattende lager. Her vises kun noen få produkter. Flere leverandører som ESAB, 3M, Aquasol og Parweld i tillegg til egne direkteimport produkter. Nyttige kataloger: ESAB verneutstyr  ESAB tilbehør 3M Speedglas
Nyttig informasjon om helse og sikkerhet på arbeidsplassen, også for sveisere: 3M Sveisesikkerhet  Viktig informasjon om beskyttelse av hørsel!
Kontakt oss for informasjon og pristilbud: firmapost@swp.no | +47 51 57 53 40

Sveisemasker og hjelmer

Vi har sveisemasker til alle bruksområder; fra enkle til automatiske sveisemasker og komplette sveisemasker med friskluftsystemer. Vi fører også eget merke av automatiske sveisemasker med blendenivå 4/5-13 (slipemodus)
 
ESAB sveisemasker se vedlagt brosjyre: ESAB hjelmer og PPE
3M verneutstyr og video om Speedglas nederst på siden

Seal Weld Pro sveisemasken: info i Nettbutikken

Profesjonell Automatisk Sveisemaske. Blendenivå 4/5-13 (Slipemodus)

Wolframelektroder

Seal Weld Pro AS har et bredt utvalg av wolfram elektroder. Vanligst er disse utgavene:
RØD wolframelektrode legert med 2% thorium. For likestrømssveiing av stål, rustfritt stål, kobber, titan, mm. Smeltetemperatur ca 4000 ºC.
GRØNN 100% ren wolframelektrode. For vekselstrømsveising av aluminium-,  bronse-, nikkel-, magnesiumlegeringer. Smeltetemperatur ca 3400 ºC.
HVIT wolframelektrode legert med 0,8% zirconium. For vekselstrøm- og likestrømsveising av aluminiumslegeringer, men kan også brukes på stål. Smeltetemperatur ca 3800 ºC

Kullelektroder

Vi importerer kullelektroder med og uten hull DC/likestrøm fra fabrikk for å tilby kundene optimal pris. Lagerhold av flere størrelser blant annet disse med og uten hull: 9,5×305, 9,5×510, 12,7×305, 13×430 og 13×510

Rispapir, soneteip og bakgassløsninger

Vi er norsk forhandler av Aquasol som er ledende på spesialutstyr for bakgassløsninger. Eksempelvis vannoppløselig teip/folie, rispapir, m.m.

Aquasol Corp Product Line

Kontakt Svein Tore Hove (IWS) sth@swp.no / 45260966.

Sveisespray ARISTO FLUID

Aristo® Fluid sveisespray er den mest effektive sveisesprayen på markedet. Den består av en uvanlig høy konsentrasjon av aktive bestanddeler og er også skånsom for miljøet og helsen. Inne i sprayboks er det en aluminiumbeholder som holder væsken. Dette gjør det mulig for sveiseren å sprøyte i hvilken som helst vinkel (360 °). Videre sikrer aluminiumsbeholderen at all væske sprøytes ut, i motsetning til konvensjonelle spraybokser som ikke tømmes helt. Boksenbruker ren luft som drivmiddel, er ikke-giftig, ikke-brennbart, og gir ingen luftforurensning eller bidrar til drivhuseffekten.
 

Sveisespray og HIGH TECH

Se ESAB for flere sprayprodukter slik som Cleaner, Penetrant og Non Destructive Testing (NDT).
ESAB High-Tech er en sveisespray som effektivt forhindrer sprut. Sveisesprayen kombinerer høy effektivitet med miljø- og helsevern. Den bruker ren luft som drivmiddel, er ikke-giftig, ikke-brennbar, og gir ingen luftforurensning eller bidrar til drivhuseffekten. Silikonbasert, vannløselig og fritt for løsningsmiddel.
 
Tilgjengelig i sprayflasker eller 10- eller 25-liters jerrykanne fra vår butikk på Vibemyr, Sandnes eller firmapost@swp.no 
 

ESAB Cleanweld sveisepasta

Denne sveisepastaen danner et varmebestandig overflatesjikt som hindrer sprut å setter seg fast. Pastaen er luktfri og inneholder ikke løsningsmidler, silikon eller etsemidler. Clean Weld sveisepasta 0,5 kg, pk 1st, box 18st.

Tilgjengelig i vår butikk på Vibemyr, Sandnes, eller firmapost@swp.no