Sveiseautomasjon og skjæring. Boltesveising

Nasjonal kompetansebedrift innen sveiseautomasjon og skjæring 

Seal Weld Pro AS har bred og lang erfaring med å finne tidseffektive, sikre og kostnadsbesparende løsninger til industrien. Som en ledende ESAB leverandør i Norge, og med et stort kontaktnett, har vi lang erfaring med å hjelpe bedrifter til å finne riktig løsning. For rådgivning, generelle henvendelser og tilbud kontakt:

Svein Tore Hove – Product Manager Automation/Cutting/Boltsveising
IWS 00101
Mobile: 45260966
E-mail:   sth@swp.no

(Boltesveising se under)

SKJÆRING

DMX Automated Plasma Beveller
ESAB Welding & Cutting Products introduserer DMX Automated Plasma Beveller, et neste generasjons skråskjæringssystem som gir betydelig bedre ytelse med enkel, kompakt design. DMX Beveller gir en høy grad av pålitelighet, økt sikkerhet og enkel bruk. Den utfører en rekke forskjellige skjæreoperasjoner, inkludert V-, Y-, X- og K-skråskjæring, med skjærevinkler på opptil 45° på materialer opptil 50 mm.

For produktinformasjon og ideer se ESAB Cutting Systems

Boltesveising

Seal Weld Pro AS leverer meget effektivt utstyr til boltesveising. Dette er en svært rask, enkel og sikker metode for innfesting av festemateriell som f.eks gjengebolter, hodebolter, gjengehylser, isolasjonsstifter og braketter. Det finnes maskiner og utstyr for å sveise fra ø2mm til ø25mm bolter. Hovedsak 3 ulike boltesveisemetoder/prosesser. Nedenfor finnes en kort forenklet oversikt over disse, samt en oversikt over maskiner. Vi leverer også sveisebolter og festemateriell.

Boltesveising

Kontakt Svein Tore Hove for forslag til løsninger og tilbud: sth@swp.no og mobil 45260966

Løftetenningsmetoden / Drawn Arc

Denne metode brukes helst på platetykkelse over 2mm. Sveiser bolter fra ø3 til ø25mm med keramikkringer. Forholdet plate/bolt er 4:1 dvs. at skal man sveise en 12mm bolt må man ha minimum 3mm platetykkelse. Metoden kan automatiseres og keramikkringene kan for en del dimensjoner erstattes med bruk av dekkgass, noe som gjør automatisering av sveisemetoden enklere. Strømkilden er 3-fas. Typiske brukere er skipsverft, brobyggere, montørfirmaer, isolatørfirmaer og annen mekanisk industri.

Videodemonstrasjon Løftetenningsmetoden

Short-Cycle metoden

En metode som tar mer og mer over for Kondensator/CD metoden, egner seg godt til sveising av bolter på tynne plater ned til 0,5mm. Sveiser bolter fra ø3 til ø8mm uten keramikkring eller dekkgass. Ikke så følsom for «reine» sveiseflater som kondensator metoden. Metoden egner seg svært godt for automatisering. Strømkilden er 3-fas.

Videodemonstrasjon Short-Cycle

Kondensator metoden – CD

Denne metoden tillater sveising av bolter fra ø3 til ø8mm i stål og rustfritt samt opp til 6mm aluminium og messing, på tynne plater ned til 0,5mm uten bruk av keramikkring og dekkgass. Metoden krever «reine» sveiseflater. Egner seg godt til automatisering. Tynnplateindustri, skiltmakere. Strømkilden er 1-fas.

Videodemonstrasjon Kondensatormetoden

ESAB Welding & Cutting Products