Vi støtter

Seal Weld Pro AS er opptatt av å ta samfunnsansvar. Det gjør vi bl.a. ved å bevare naturen som en Miljøfyrtårn- og Grønt Punkt bedrift, men også i form av å støtte lokale idrettslag og andre hjertesaker.

Fotballklubben Sandnes Ulf og Seal Weld Pro AS har vært offisielle samarbeidspartnerer siden 2014. Med samme langsiktige målsetning som vi har overfor våre kunder og leverandører, satser også Sandnes Ulf langsiktig med en sterk talentutvikling kombinert med bredde- og toppfotball. Vi ønsker Sandnes Ulf lykke til i kampen om poengene og ser fram til å dele minner for livet. Trykk på logo for mer info.

#MedUansett

.

.

Rosseland Ballklubb. «Smil og stil har vore i sentrum sidan 1979, me ynskjer og å vere det naturlege samlingspunktet for krinsens born. ALLE er velkomne, ALLE skal vera med!» Seal Weld Pro AS er stolte over å støtte miljøklubben på Bryne i deres satsing på breddeidretten for barn og voksne. Trykk på logo for mer info.

 

Ganddal IL Fotball. Nøkkelordet er «med» (-spillere). I tillegg til gode spillere, legger Ganddal IL vekt på medlemmene som mennesker. Med verdiene «Utfordrende, Respektfull, Inspirerende, Samlende» er dette rett klubb å være i for Ganddalbuen. Trykk på logo for mer info.

 

 

 

Bogafjell Fotball. Bogafjell IL’s visjon er «Hånd i hånd – Mot nye mål»
Denne setningen danner grunnmuren i de verdiene som skal gjennomsyre alle aktiviteter i regi av klubben. Vi ønsker Bogafjell IL fotballavdelingen lykke til.

Seal Weld Pro AS støtter i tillegg:

 

Medlem av Norsk Sveiseteknisk Forbund